Uitgeverij SIO is de uitgever van het lesmateriaal voor SIO-cursisten.
Daarnaast is het Peter Deunov Fonds Nederland hierin ondergebracht. Dit fonds wil het werk en leven van de Bulgaarse filosoof, musicus, arts en theoloog Peter Deunov (Beinsa Douno), 1864-1944, onder de aandacht brengen. Deze veelzijdige leraar heeft een belangrijke geestelijke erfenis aan de mensheid achtergelaten. Zijn onderricht bestond uit voordrachten, spirituele zang en dans, de Paneuritmie. 

Bestellingen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Informatiefolder 

Folder met informatie over docenten, opleidingen en workshops van de School voor Intuïtieve Ontwikkeling.

Folder downloaden (klik hier)


'De taal van symbolen'

'De taal van symbolen' van Maria MajoorAuteur: Maria Majoor
100 pagina's
ISBN 978-90-76045-00-9
Prijs € 19,50

Half april 2013 verscheen het boek 'de taal van symbolen'. Dit boek geeft inzicht in de wereld van symbolen en hoe deze toe te passen op jezelf en in het begeleiden van anderen. Het boek helpt je om de beeldtaal van je dromen, je imaginatie-oefeningen en aura readingen beter te begrijpen. 


De Meester spreekt

'De Meester spreekt' van Peter DeunovAuteur: Peter Deunov
164 pagina's
ISBN 90-76045-07-8
Prijs € 19.50

Dit boek 'De Meester spreekt' bevat een selectie voordrachten van Peter Deunov die de basis vormt van zijn onderricht. In meer dan 4000 voordrachten gaf Peter Deunov uitleg over de universele principes die hij in verband bracht met spirituele wetten. Zijn boodschap concentreerde zich op de universele principes van Liefde, Wijsheid en Waarheid. Hij richtte zich op het zelf ervaren van deze universele principes en ontwikkelde hiervoor methoden als zang en dans bedoeld om de mensen te ondersteunen in de ontplooiing en verdieping van hun bewustzijn.


Paneuritmie

Paneuritmie van Peter DeunovAuteur: Peter Deunov, bewerkt door: Krum Vazarov en Maria Mitovska
63 pagina's
ISBN 90-76045-05-4
Prijs € 12,50

Dit boekje geeft inzicht in de dans de Paneuritmie. Een dans die gebaseerd is op een diepgaande kennis van de overeenkomst tussen muziek, spraak, idee en beweging. De Paneuritmie is een dansvorm die de geestelijke ontwikkelingsweg van de mens uitbeeldt. De dans wordt tot in detail beschreven en verheldert met tekeningen. Door de Paneuritmie te leren dansen wordt er een groeiende affiniteit ontwikkeld met de krachten van de levende Natuur en de Goddelijke Creatieve Geest.

Dit boekje is nu ook te downloaden als PDF (klik hier)


De mystieke kleuren van het licht in de bijbel

mystieke-kleuren-van-het-licht-in-de-bijbelAuteur: Peter Deunov
64 pagina's
ISBN 90-76045-04-6
Prijs € 12,50

In 1912 schreef Peter Deunov het boek 'De mystieke kleuren van het licht in de Bijbel'. In dit boek legt de auteur een verband met de kleuren van het licht en de zeven Geesten van God. Dit boek bevat sleutelteksten verbonden met alle kleuren uit de Bijbel die te gebruiken zijn voor meditatie, voor fysieke en spirituele genezing. Voor iedereen die met kleuren wil werken is dit boek een uniek document dat aan onze spirituele groei een extra dimensie en leidraad geeft.

Dit boekje is nu ook te downloaden als PDF (klik hier)