• DSC01908.jpg
  • Afbeelding-906.jpg
  • 001-home.jpg


Uitgeverij SIO is de uitgever van het lesmateriaal voor SIO-cursisten.
Vanaf 2008 is het Peter Deunov Fonds Nederland hierin ondergebracht. Dit fonds wil het werk en leven van de Bulgaarse filosoof, musicus, arts en theoloog Peter Deunov (Beinsa Douno), 1864-1944, onder de aandacht brengen. Deze veelzijdige leraar heeft een belangrijke geestelijke erfenis aan de mensheid achtergelaten. Zijn onderricht bestond uit voordrachten, spirituele zang en dans, de Paneuritmie. 
Sinds maart 2023 is het Peter Deunov Fonds overgedragen aan de Rozenkruis Pers in Haarlem met als doel voortzetten van het drukken van dit fonds. Voor meer informatie: www.pentagramboekwinkel.com . Als pdf zijn de boeken nog te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  


De kunst van mediteren, universele wijsheid voor deze tijd

Auteur: Maria MajoorVoorpagina hoog
162 pagina's, A4-formaat
Ingebonden met zwarte plastic ringband
Uitgave: augustus 2020; herdruk 2022

ISBN 978-90-76045-06-1
Prijs € 24,50

Dit werkboek is op zich al een meditatie, omdat het je tijdens het lezen al een ervaring van rust, kalmte en ruimte geeft. Het is vooral bedoeld als studiemateriaal voor iedereen die meer wil weten over de achtergrond van mediteren, maar het inspireert je ook om actief de oefeningen te gaan doen die als opdrachten aangereikt worden. De meditatieoefeningen zijn een synthese van de belangrijkste technieken uit de Oosterse en Westerse meditatietradities. Het is verdeeld in thema's die stap voor stap leiden naar leren mediteren en die tevens een praktisch programma tot zelfontplooiing zijn. Maria Majoor verwerkt in dit werkboek haar jarenlange ervaring als docent meditatie, intuïtieve ontwikkeling en psycho-energetische therapie.

Als pdf te bestellen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De taal van symbolen

'De taal van symbolen' van Maria MajoorAuteur: Maria Majoor
100 pagina's
ISBN 978-90-76045-00-9
Prijs € 19,50

De taal van symbolen geeft inzicht in de wereld van symbolen, hoe deze toe te passen op jezelf en in het begeleiden van anderen. Het boek helpt je om de beeldtaal van je dromen, je imaginatie-oefeningen en aura readingen beter te begrijpen. Cursisten van de SIO-opleiding psycho-energetische therapie gebruiken dit boek als ondersteunend lesmateriaal.

Bestellen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


De Meester spreekt

'De Meester spreekt' van Peter DeunovAuteur: Peter Deunov
164 pagina's
ISBN 90-76045-07-8

Dit boek 'De Meester spreekt' bevat een selectie voordrachten van Peter Deunov die de basis vormt van zijn onderricht. In meer dan 4000 voordrachten gaf Peter Deunov uitleg over de universele principes die hij in verband bracht met spirituele wetten. Zijn boodschap concentreerde zich op de universele principes van Liefde, Wijsheid en Waarheid. Hij richtte zich op het zelf ervaren van deze universele principes en ontwikkelde hiervoor methoden als zang en dans bedoeld om de mensen te ondersteunen in de ontplooiing en verdieping van hun bewustzijn.
Als pdf te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Paneuritmie

Paneuritmie van Peter DeunovAuteur: Peter Deunov, bewerkt door: Krum Vazarov en Maria Mitovska
63 pagina's
ISBN 90-76045-05-4

Dit boekje geeft inzicht in de dans de Paneuritmie. Een dans die gebaseerd is op een diepgaande kennis van de overeenkomst tussen muziek, spraak, idee en beweging. De Paneuritmie is een dansvorm die de geestelijke ontwikkelingsweg van de mens uitbeeldt. De dans wordt tot in detail beschreven en verheldert met tekeningen. Door de Paneuritmie te leren dansen wordt er een groeiende affiniteit ontwikkeld met de krachten van de levende Natuur en de Goddelijke Creatieve Geest.
Als pdf te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


De mystieke kleuren van het licht in de bijbel

mystieke-kleuren-van-het-licht-in-de-bijbelAuteur: Peter Deunov
64 pagina's
ISBN 90-76045-04-6

In 1912 schreef Peter Deunov het boek 'De mystieke kleuren van het licht in de Bijbel', ook wel het 'kleurentestament' genoemd. In dit boek legt de auteur een verband met de kleuren van het licht en de zeven Geesten van God. Dit boek bevat sleutelteksten verbonden met alle kleuren uit de Bijbel die te gebruiken zijn voor meditatie, voor fysieke en spirituele genezing. Voor iedereen die met kleuren wil werken is dit boek een uniek document dat aan onze spirituele groei een extra dimensie en leidraad geeft. 
Als pdf te bestellen via iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.