Bijscholingsdagen 
De opzet en uitvoering van de SIO-Bijscholingsdagen gaan uit van de basisprincipes: Educatie, Uitwisseling en Ontmoeting.
Educatie: themakeuze richt zich op het persoonlijke- en beroepsbelang van de psycho-energetisch therapeut en andere beroepsdoelgroepen.
Uitwisseling: studiethema's worden individueel en in onderlinge werkgroepen bestudeerd, praktisch uitgewerkt en als ervaringen uitgewisseld.
Ontmoeting: naast het beroepsmatige studiecontact is het belangrijk elkaar ook te ontmoeten tijdens een bijscholingsdag zoals tussendoor tijdens koffie/thee/lunch en wandelingen.                                                               
                                                            

OPET-Studiedag

4 Oktober 2020

Thema: de invloed van kosmische energie

'De mens is een reflectie van de kosmos. Alle planeten bestaan gelijkmatig in ons en, net zoals in het univeresum, draaien ze om de innerlijke zon. Er vinden zo uitwisselingen plaats tussen de sterren buiten en in onszelf. Deze universele kracht is ook een universeel bewustzijn. Wanneer wij contact leggen met deze stroom van bewustzijn kunnen wij op elk willekeurig punt afstemmen en het universele bewustzijn aldaar waarnemen, begrijpen of er zelfs op inwerken, want overal is dezelfde stroom van bewustzijn werkzaam, zij het in verschillende vibratievormen'.

 
Praktische informatie 
Leslocatie:
en hotel Ruimzicht, Zeddam (gld); Lestijd: 9.30-16.30 uur; Docent: Maria Majoor
Kosten deze dag: € 48,-  (inclusief lesmateriaal, koffie/thee en vegetarische lunch)
Aanmelding: via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Telefonisch: 0314-381084


Introductie
 
Deze dag staat onze verbinding met de kosmos centraal. De oefeningen richten zich op een diepere verbinding en vertrouwen in de mogelijkheden van de kosmos, het bewuster in contact komen met haar Energie, Informatie en Intelligentie.