Bijscholingsdagen 
De opzet en uitvoering van de SIO-Bijscholingsdagen gaan uit van de basisprincipes: Educatie, Uitwisseling en Ontmoeting.
Educatie: themakeuze richt zich op het persoonlijke- en beroepsbelang van de psycho-energetisch therapeut en andere beroepsdoelgroepen.
Uitwisseling: studiethema's worden individueel en in onderlinge werkgroepen bestudeerd, praktisch uitgewerkt en als ervaringen uitgewisseld.
Ontmoeting: de bijscholingsdagen helpen om elkaar te blijven inspireren en te ontmoeten, juist ook bij de koffie/thee/lunch en de wandelingen met elkaar.                                                               


OPET-Studiedag

Datum: 2 oktober 2022

Thema: beeldentaal op de grens van leven en dood


Wat kunnen wij als psycho-energetisch therapeut betekenen in de levensfase op de grens van leven en dood? mensen beleven het overschrijden van de grens tussen leven en dood in beelden. Om meer vertrouwd te raken met de beelden die juist in deze levensfase sterk voorkomen, gaan we deze beelden onderzoeken: energetisch, fysiek, symbolisch, ervaringen delen, psycho-energetisch begeleiden en creatief samenvatten.

 


Praktische informatie 
Leslocatie:
 hotel Ruimzicht, Zeddam (gld); Lestijd: 9.30-17.00 uur; Docent: Maria Majoor
Kosten deze dag: € 48,-  (inclusief lesmateriaal, koffie/thee en vegetarische lunch)
Aanmelding: via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.